Aros Legomontage AB

Västmanlands län

Information

Aros Legomontage AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Aros Legomontage AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aros Legomontage AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-16.

Aros Legomontage AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-02-24. Men sedan 2001-03-02 så har Aros Legomontage AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Glödgargränd 2, 721 30, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aros Legomontage AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-198027.

Västerås arbetar för att företag som Aros Legomontage AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aros Legomontage AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva montering och legoarbeten åt verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aros Legomontage AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aros Legomontage AB och det är följande personer, Jälmeryd, Patric Johan Ingemar som är född 1962 och har titeln VD, Jälmeryd, Patric Johan Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsén, Claes Henrik Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rännar, Sven-Erik Leopold som är född 1962 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aros Legomontage AB är 556606-5552.