Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB är ett av dem. Statusen för Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB är att Bolaget är aktivt.

Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-02. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mäkleri av fastigheter och bostadsrätter, förvaltning av lös egendom företrädesvis värdepapper samt uthyrning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-23.

Idag är Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-411170.

Firman tecknas av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB är Landerdahl, Per Göran som är född 1951 och har titeln Likvidator, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Civilekonomgruppen-Kent Pommer AB har 556607-6922 som sitt organisationsnummer.