Palltjänst Förvaltning i Västerås AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Palltjänst Förvaltning i Västerås AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Palltjänst Förvaltning i Västerås AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Palltjänst Förvaltning i Västerås AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556608-6046.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Palltjänst Förvaltning i Västerås AB på följande adress Saltängsv. 10B, 721 32, Västerås.

Palltjänst Förvaltning i Västerås AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Palltjänst Förvaltning i Västerås AB så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Karl-Bertil som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förvalta fastighet och aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.