Decision View AB

Västmanlands län

Information

556608-9123 är organisationsnummer för företaget Decision View AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Decision View AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Decision View AB finns i.

Decision View AB har varit registrerat sedan 2001-03-22 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Decision View AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-08.

Decision View AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Decision View AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Decision View AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Slottsg. 19, 722 11, Västerås

Bolaget skall bedriva produktorienterad IT-verksamhet inklusive försäljning och drift av dataanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Decision View AB och det är Cederblad, Lars Birger som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Linder, Glenn Carl Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Modig, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,