Sör Väs AB

Västmanlands län

Information

556613-5249 är organisationsnummer för verksamheten Sör Väs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sör Väs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Sör Väs AB finns i.

Sör Väs AB har varit registrerat sedan 2001-07-24 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sör Väs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-11-05.

Sör Väs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sör Väs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Ted Edvard -Sundström, Erik Olof Rune Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Sör Väs AB så kan ni göra det på telefon genom 021-408824 eller genom brev på följande adress:
Elektrodg. 8, 721 37, Västerås

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning och försäljning av nya och begagnade byggmaskiner samt konsult- verksamhet inom hyresmaskinbranschen och äga och förvalta lös egendom företrädesvis värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sör Väs AB och det är Rynler, John Anders som är född 1965 och har titeln VD, Rynler, John Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ted Edvard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lilja, Agneta Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Erik Olof Rune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Ewa Lena Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotKörkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,