Klädhuset M Erikslund AB

Västmanlands län

Information

Klädhuset M Erikslund AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Klädhuset M Erikslund AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klädhuset M Erikslund AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-03-11.

Klädhuset M Erikslund AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-08-30. Men sedan 2002-03-11 så har Klädhuset M Erikslund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hallsta Gårdsg. 14, 721 38, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klädhuset M Erikslund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-304390.

Västerås arbetar för att företag som Klädhuset M Erikslund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Klädhuset M Erikslund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektionsvaror, skor, bijouterier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klädhuset M Erikslund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klädhuset M Erikslund AB och det är följande personer, Persson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln VD, Persson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pannula, Jari Ilmari som är född 1965 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Klädhuset M Erikslund AB är 556614-8192.