Friis Trading AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Friis Trading AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Friis Trading AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Friis Trading AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556616-5006.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-305604 alternativt besöka eller skicka post till Friis Trading AB på följande adress Akademiv. 7, 722 17, Västerås.

Friis Trading AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Friis Trading AB så sitter följande personer i styrelsen: , Khudyakova, Tatiana som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultation inom teknk avseende elkraft, data inom mjukvaruområdet och fastighetsförvaltning, import export av data- och teleteknisk utrustning, inom mjuk- och hårdvaruområdet samt därmed förenlig verksamhet.