Dansverkstan i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Dansverkstan i Västerås AB är ett företag som finns i Västerås. I Dansverkstan i Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hemrell, Linda Wictoria som är född 1975 och har titeln VD, Hemrell, Linda Wictoria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemrell, Britt-Inger som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dansverkstan i Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dansverkstan i Västerås AB på telefon 070-8678893.

Bolaget skall bedriva dansskola, försäljning av danskonfektion och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva cafeverksamhet.

Idag är Dansverkstan i Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dansverkstan i Västerås AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dansverkstan i Västerås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-14 och Dansverkstan i Västerås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dansverkstan i Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Dansverkstan i Västerås AB har 556619-8346 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.