Socialmedicinska Teamet i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Socialmedicinska Teamet i Västerås AB är ett bolag som finns i Västerås. I Socialmedicinska Teamet i Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kempke, Thomas Gerhard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cameron-Charles, John Alexander som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Leif Stefan Hugo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Socialmedicinska Teamet i Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Socialmedicinska Teamet i Västerås AB på telefon 021-120570.

Bolaget skall bedriva utredning, behandling och utbildning samt forskning inom sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Socialmedicinska Teamet i Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Socialmedicinska Teamet i Västerås AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Socialmedicinska Teamet i Västerås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-23 och Socialmedicinska Teamet i Västerås AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Socialmedicinska Teamet i Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Socialmedicinska Teamet i Västerås AB har 556620-5703 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.