Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB

Västmanlands län

Information

Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB är ett företag som finns i Västerås. I Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rundblom, Carl Oscar Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Säll, Rolf Peter som är född 1956 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB på telefon 021-185460.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Idag är Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-13 och Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Sparrin i Mälardalen AB har 556622-1411 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.