Björn Hammarsten Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Björn Hammarsten Åkeri AB är ett företag som finns i Västerås. I Björn Hammarsten Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammarsten, Björn Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarsten, Mari Therese som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björn Hammarsten Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Björn Hammarsten Åkeri AB på telefon 070-5774623.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björn Hammarsten Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Björn Hammarsten Åkeri AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Björn Hammarsten Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-29 och Björn Hammarsten Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björn Hammarsten Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hammarsten, Björn Gunnar -Hammarsten, Mari Therese

Björn Hammarsten Åkeri AB har 556622-2120 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.