Nicolson Golfakademi AB

Västmanlands län

Information

556622-7046 är organisationsnummer för bolaget Nicolson Golfakademi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicolson Golfakademi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Nicolson Golfakademi AB finns i.

Nicolson Golfakademi AB har varit registrerat sedan 2002-02-04 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicolson Golfakademi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-17.

Nicolson Golfakademi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nicolson Golfakademi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nicolson Golfakademi AB så kan ni göra det på telefon genom 021-25021 eller genom brev på följande adress:
Frösåker Gård , 725 97, Västerås

Bolaget skall bedriva försäljning av golf-, idrotts- och motionsartiklar samt lös egendom såsom parfymerade soppåsar, golfutbildning, företagsgolf och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicolson Golfakademi AB och det är Nicolson, Tom Ingefast som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sand, Ulla Maria som är född 1939 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,