Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB är ett bolag som finns i Västerås. I Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rahimi, Naser Jamal som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sultani, Hishmat som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodin, Per Thomas som är född 1950 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB på telefon 021-139600.

Bolaget skall bedriva hotell och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-05 och Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ta Inn Hotell och Restaurang i Västerås AB har 556624-4835 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.