Mälardalen Fastighetsmäkleri AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Mälardalen Fastighetsmäkleri AB. Det finns flera företag som liknar Mälardalen Fastighetsmäkleri AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-04-09 så har Mälardalen Fastighetsmäkleri AB varit registrerat. Idag är Mälardalen Fastighetsmäkleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Mälardalen Fastighetsmäkleri AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bygelv. 1A, 722 33, Västerås. Vi ni istället prata med Mälardalen Fastighetsmäkleri AB så kan ni göra det på 070-9165766.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, handel med bil och motorcykeldelar, utbildning och kursverksamhet inom ridsport, handel med hästar och ridsportsartiklar, värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kahlin, Carl Johan Staffan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kahlin, Carina Susanne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mälardalen Fastighetsmäkleri AB har 556626-0930 som sitt organisationsnummer.