Ådata Infosystem AB

Västmanlands län

Information

Ådata Infosystem AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Ådata Infosystem AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ådata Infosystem AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ådata Infosystem AB har haft sedan 2002-05-09. Ådata Infosystem AB har funnits sedan och 2002-05-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ådata Infosystem AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 1, 722 11, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-183535.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ådata Infosystem AB Privat, ej börsnoterat.

Ådata Infosystem AB har idag 556626-4890 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ådata Infosystem AB

Bolaget skall bedriva underhåll av IT-system, utveckling samt försäljning av IT-system och därtill hörande konsulttjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Ådata Infosystem AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fazekas, Andras Junior som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Werner, Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fazekas, Ildiko som är född 1968 och har titeln Suppleant, Werner, Margit som är född 1954 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantHorwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .