Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB

Västmanlands län

Information

Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-05.

Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2002-07-04. Men sedan 2002-08-05 så har Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karlsg. 4, 722 14, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7780268.

Västerås arbetar för att verksamheter som Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultion inom industriell automation, ölbryggeri- och pubverksamhet jämte handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB och det är följande personer, Adomat, Rolf Joakim som är född 1970 och har titeln VD, Adomat, Rolf Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gester, Raimo Ilmari som är född 1976 och har titeln Suppleant, Kåwö, Niclas Lage som är född 1969 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Professorn & Profeten produktutveckling och konsulting AB är 556628-2504.