MJP Bygg i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, förvaltning av fastigheter, konsultation inom byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MJP Bygg i Västerås AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är MJP Bygg i Västerås AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2002-10-10 så skapades MJP Bygg i Västerås AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556633-2234 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är MJP Bygg i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med MJP Bygg i Västerås AB så går det att nå dem via telefon på 021-418690 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Johnny Robert -Pettersson, Per-Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom MJP Bygg i Västerås AB är Johansson, Johnny Robert som är född 1967 och har titeln VD, Johansson, Johnny Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Per-Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Måhl, Stig Jan-Olov som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Per Mickael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .