Loopia Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Loopia Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I Loopia Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hanoa, Eilert Giertsen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Hanoa, Eilert Giertsen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kvaernstuen, Martin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Leif Arne Christer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Kjell Anders Mikael som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar person, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorRenström, Hans Nicklas som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Loopia Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Loopia Aktiebolag på telefon 021-128222.

Bolaget skall bedriva webbhotell, serverhotell, domänhantering, tillverkning samt utveckling av databaserade affärslösningar.

Idag är Loopia Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Loopia Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Loopia Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-22 och Loopia Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Loopia Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hanoa, Eilert Giertsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Loopia Aktiebolag har 556633-9304 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.