Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556637-1968 är organisationsnummer för verksamheten Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag finns i.

Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-03-04 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-03.

Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6673490 eller genom brev på följande adress:
Ekorrv. 23, 722 43, Västerås

Bolaget skall bedriva godstransport och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christer Bonnys Åkeri Aktiebolag och det är Bonny, Per Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonny, Lena Margaretha som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,