RPS Partners AB

Västmanlands län

Information

RPS Partners AB är en verksamhet som finns i Västerås. I RPS Partners AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosendahl, Björn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Kjell Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Paul Conny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Bengt Sixten som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Per Uno Mattias som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandstam, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln RevisorBrandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RPS Partners AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RPS Partners AB på telefon 0226-50084.

Bolaget skall verka som entreprenör inom bygg och fastighetsförvaltning, förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RPS Partners AB av bolagstypen Aktiebolag.

RPS Partners AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RPS Partners AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och RPS Partners AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RPS Partners AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

RPS Partners AB har 556638-3682 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.