Smart Innovative Products Sweden AB

Västmanlands län

Information

Smart Innovative Products Sweden AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Smart Innovative Products Sweden AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smart Innovative Products Sweden AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-01-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hejargränd 2, 721 33, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smart Innovative Products Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-4407575.

Västerås arbetar för att bolag som Smart Innovative Products Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smart Innovative Products Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva innovation, tillverkning och försäljning av hushållsprodukter.

Firmatecknare för Smart Innovative Products Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smart Innovative Products Sweden AB och det är följande personer, Johansson, Stefan Gösta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Suzanne Elizabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Andrén, Bengt Inge Lennart som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Smart Innovative Products Sweden AB är 556639-0638.