Kulturfastigheter i Västerås AB

Västmanlands län

Information

556640-6905 är organisationsnummer för verksamheten Kulturfastigheter i Västerås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kulturfastigheter i Västerås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Kulturfastigheter i Västerås AB finns i.

Kulturfastigheter i Västerås AB har varit registrerat sedan 2003-03-25 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kulturfastigheter i Västerås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

Kulturfastigheter i Västerås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kulturfastigheter i Västerås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bertilsson, Bertil Gösta -Bertilsson, Johan Bertil

Vill ni komma i kontakt med Kulturfastigheter i Västerås AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
¤SCHENSTRÖMSGATAN ¤13 ¤, 724 62, Västerås¤västerås

Bolaget skall äga, förvalta och handla med fast egendom och värdepapper, utbildning- och konferensverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kulturfastigheter i Västerås AB och det är Bertilsson, Johan Bertil som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertilsson, Bertil Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Agneta Magnhild som är född 1944 och har titeln Suppleant, Forsberg, Jennie Ulrika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kåwö, Niclas Lage som är född 1969 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor