Logoped Ulrika Ahlbäck AB

Västmanlands län

Information

Logoped Ulrika Ahlbäck AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Logoped Ulrika Ahlbäck AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Logoped Ulrika Ahlbäck AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-03-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mobergsg. 3, 722 20, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Logoped Ulrika Ahlbäck AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7063976.

Västerås arbetar för att bolag som Logoped Ulrika Ahlbäck AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Logoped Ulrika Ahlbäck AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom logopediska arbetsområden.

Firmatecknare för Logoped Ulrika Ahlbäck AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Logoped Ulrika Ahlbäck AB och det är följande personer, Ahlbäck, Ulrika Heléne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlbäck, Per Magnus Georg som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Logoped Ulrika Ahlbäck AB är 556641-1822.