SETMO AB

Västmanlands län

Information

SETMO AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som SETMO AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SETMO AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-05-29.

SETMO AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-04-16. Men sedan 2003-10-02 så har SETMO AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fyrbåksv. 2, 722 10, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SETMO AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-301333.

Västerås arbetar för att företag som SETMO AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SETMO AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva eventmarketing, idrottsutveckling, föreläsningar, friskvård, försäljning av cykelrelaterade produkter, kommunikation, PR och handel med aktier jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SETMO AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SETMO AB och det är följande personer, Serra, Patrick Christian som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelmark, Anna Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Schön, Daniel Leif Robert som är född 1977 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SETMO AB är 556642-7489.