Fastighetsbolaget Apteno Holding AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Fastighetsbolaget Apteno Holding AB. Det finns flera verksamheter som liknar Fastighetsbolaget Apteno Holding AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-04-22 så har Fastighetsbolaget Apteno Holding AB varit registrerat. Idag är Fastighetsbolaget Apteno Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Apteno Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fastighetsbolaget Apteno Holding AB så kan ni göra det på 042-178000.

Bolaget skall tillhandahålla förvaltnings- och managementtjänster till dotterbolag samt även idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahl, Sven Adam som är född 1976 och har titeln Likvidator, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sundvall, Marie Sussanne som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Fastighetsbolaget Apteno Holding AB har 556643-4238 som sitt organisationsnummer.