Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB. Det finns flera bolag som liknar Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-23 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2003-04-15 så har Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB varit registrerat och sedan 2003-10-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Landskronav. 9, 252 32, Helsingborg. Vi ni istället prata med Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB så kan ni göra det på 042-178000.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dahl, Sven Adam som är född 1976 och har titeln Likvidator, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sundvall, Marie Sussanne som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Fastighetsbolaget Apteno Göteborg AB har 556643-4337 som sitt organisationsnummer.