Myrsidans Rör AB

Västmanlands län

Information

Myrsidans Rör AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Myrsidans Rör AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Myrsidans Rör AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Myrsidans Rör AB har haft sedan 2003-08-28. Myrsidans Rör AB har funnits sedan och 2003-08-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Myrsidans Rör AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Granbyv. 54, 647 51, Åkers Styckebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0159-21427.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Myrsidans Rör AB Privat, ej börsnoterat.

Myrsidans Rör AB har idag 556646-2056 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Myrsidans Rör AB

Bolaget skall bedriva är rörmokeri och därmed förenlig verksamhet.

I Myrsidans Rör AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Suonsivu, Jari Tapio som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Suonsivu, Ingela Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Tasala, Markku Tapani som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .