Centum Industriteknik Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Centum Industriteknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Centum Industriteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Centum Industriteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-31.

Centum Industriteknik Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-09-18. Men sedan 2003-10-16 så har Centum Industriteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Aspv. 11, 722 31, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Centum Industriteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8355597.

Västerås arbetar för att företag som Centum Industriteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Centum Industriteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen såsom utveckling av programvara. Konsultverksamhet inom administration och ekonomi. Konsultverksamhet inom mekanik såsom produktutveckling och konstruktion. Inköp och försäljning av datorer och datortillbehör.

Firmatecknare för Centum Industriteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Centum Industriteknik Aktiebolag och det är följande personer, Enarsson, Ulf Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ununger, Peter Gustav Urban som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Enarsson, Kerstin Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Centum Industriteknik Aktiebolag är 556647-4622.