Råby Tobak AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Råby Tobak AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Råby Tobak AB är ett av dem. Statusen för Råby Tobak AB är att Bolaget är aktivt.

Råby Tobak AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-08-13. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Råby Tobak AB ska trivas.

Råby Tobak AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tobaksaffär med videouthyrning och spel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Råby Tobak AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16.

Idag är Råby Tobak AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Råby Tobak AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-358474.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Råby Tobak AB är Soghomonian, Hayek som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Soghomonian, Harut som är född 1972 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Råby Tobak AB har 556647-6015 som sitt organisationsnummer.