FlexPack Robotics AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter FlexPack Robotics AB. Det finns flera bolag som liknar FlexPack Robotics AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

FlexPack Robotics AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-15 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2003-09-29 så har FlexPack Robotics AB varit registrerat och sedan 2004-04-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är FlexPack Robotics AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med FlexPack Robotics AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Isolatorv. 4, 721 37, Västerås. Vi ni istället prata med FlexPack Robotics AB så kan ni göra det på 021-135925.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom flexibla förpackningar av konsumentvaror med robotbaserad automationsutrustning samt produktionstekniska konsulttjänster, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundberg, Kenneth som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lundberg, Kenneth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundberg, Christopher Karl-Evert som är född 1987 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lundberg, Kenneth Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. .

FlexPack Robotics AB har 556649-3044 som sitt organisationsnummer.