Parangons AB

Västmanlands län

Information

Bolagets skall bedriva behandlingshem för ungdomar(HvB-hem för vård och beroende), hästgård, handledning och konsultation.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Parangons AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Parangons AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2003-11-06 så skapades Parangons AB och företaget är har F-skattsedel Parangons AB har haft det sedan 2003-11-27.

556649-7326 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Parangons AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Parangons AB så går det att nå dem via telefon på 0224-23204 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Parangons AB är Frisk Charafi, Eva Caroline som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergling, Carl Erik Mathias som är född 1975 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rut Karin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .