Herrevad Fastigheter i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Herrevad Fastigheter i Västerås AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Herrevad Fastigheter i Västerås AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Herrevad Fastigheter i Västerås AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Herrevad Fastigheter i Västerås AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Herrevad Fastigheter i Västerås AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora g. 34, 722 12, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Herrevad Fastigheter i Västerås AB Privat, ej börsnoterat.

Herrevad Fastigheter i Västerås AB har idag 556652-1422 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Herrevad Fastigheter i Västerås AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, köp och försäljning av fast egendom, värdepapper samt konsultverksamhet inom fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Herrevad Fastigheter i Västerås AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarqvist, Håkan Georg som är född 1943 och har titeln VD, Hammarqvist, Håkan Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarqvist, Lena Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .