Internetfabriken AB

Västmanlands län

Information

Internetfabriken AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Internetfabriken AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Internetfabriken AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-01-15.

Internetfabriken AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-12-23. Men sedan 2004-01-15 så har Internetfabriken AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stora g. 44 A, 722 12, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Internetfabriken AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-188488.

Västerås arbetar för att företag som Internetfabriken AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Internetfabriken AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultation, system och produktutveckling inom webb, multimedia, tv-spel och publicering. Produktdrift och ägande av datamiljöer, servrar och datorsystem. Utbildning, föredrag och försäljning av datateknik och elektronik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Internetfabriken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Demark, Robert Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Internetfabriken AB och det är följande personer, Demark, Robert Mikael som är född 1973 och har titeln VD, Johansson, Linda Margareta som är född 1974 och har titeln Extern vice VD, Demark, Robert Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gudrun Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bägén, Roland Gustav som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Christofferson, Per Victor som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot.Rundgren, Anders Ulf Viktor som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Radgren, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Internetfabriken AB är 556653-3070.