LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva installation och service inom VVS-området samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2004-01-16 så skapades LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB och verksamheten är har F-skattsedel LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB har haft det sedan 2004-01-22.

LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-22

556653-8178 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB så går det att nå dem via telefon på 070-2378860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LH:s VVS o Rörteknik Larry Harrysson AB är Harrysson, Charles David Larry som är född 1967 och har titeln VD, Harrysson, Charles David Larry som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorwaldsson, Karl-Ove Einar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .