El-Met Engineering AB

Västmanlands län

Information

El-Met Engineering AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som El-Met Engineering AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

El-Met Engineering AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-26.

El-Met Engineering AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2004-01-27. Men sedan 2004-02-26 så har El-Met Engineering AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rågetsv. 35, 722 42, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på El-Met Engineering AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1704428.

Västerås arbetar för att företag som El-Met Engineering AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för El-Met Engineering AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva teknisk konsulting, utbildning och organisationsutveckling inom stålverksindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet, ävensom idka handel med värdepapper.

Firmatecknare för El-Met Engineering AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till El-Met Engineering AB och det är följande personer, Lundström, Karl Gösta Kennet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Edholm, Malin Sara Josefina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för El-Met Engineering AB är 556654-8714.