Prevas Technology AB

Västmanlands län

Information

Prevas Technology AB är en verksamhet som finns i Västerås. I Prevas Technology AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elvung, Peter Werner Pierre som är född 1962 och har titeln VD, Elvung, Peter Werner Pierre som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Mats Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åström, Mats Karl Einar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Arvidsson Älgne, Helena Maria som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Prevas Technology AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Prevas Technology AB på telefon 070-1902322.

Bolaget ska bedriva rådgivning inom teknisk konsultverksamhet inom mjuk- och hårdvaruutveckling samt äga och förvalta fastigheter och akier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prevas Technology AB av bolagstypen Aktiebolag.

Prevas Technology AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Prevas Technology AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-17 och Prevas Technology AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prevas Technology AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Prevas Technology AB har 556655-3326 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.