Möbellagret i Mälardalen AB

Västmanlands län

Information

556656-5320 är organisationsnummer för företaget Möbellagret i Mälardalen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möbellagret i Mälardalen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Möbellagret i Mälardalen AB finns i.

Möbellagret i Mälardalen AB har varit registrerat sedan 2004-02-24 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Möbellagret i Mälardalen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Möbellagret i Mälardalen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Möbellagret i Mälardalen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Möbellagret i Mälardalen AB så kan ni göra det på telefon genom 021-350035 eller genom brev på följande adress:
Kummelgårdsg. 1, 724 76, Västerås

Bolaget ska bedriva lagerhantering.

Det finns olika personer som har en koppling med Möbellagret i Mälardalen AB och det är Käkelä, Pentti Rainer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Kerstin Ann-Charlotte G som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,