Power Technology Partner i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Power Technology Partner i Västerås AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Power Technology Partner i Västerås AB är ett av dem. Statusen för Power Technology Partner i Västerås AB är att Bolaget är aktivt.

Power Technology Partner i Västerås AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-02. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Power Technology Partner i Västerås AB ska trivas.

Power Technology Partner i Västerås AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och konsultation inom kontrollsystem för el och vattenkraft samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Power Technology Partner i Västerås AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13.

Idag är Power Technology Partner i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Power Technology Partner i Västerås AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-4951452.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Power Technology Partner i Västerås AB är Folke, Nils Sixten som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyblad, Hans Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Power Technology Partner i Västerås AB har 556656-9355 som sitt organisationsnummer.