HJR Projekt-El i Västerås AB

Västmanlands län

Information

HJR Projekt-El i Västerås AB är ett företag som finns i Västerås. I HJR Projekt-El i Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Harging, Lennart Robert som är född 1952 och har titeln VD, Harging, Lennart Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ilebrand, Hans Ingmar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åblad, Karl Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Christer som är född 1944 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med HJR Projekt-El i Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HJR Projekt-El i Västerås AB på telefon 016-127438.

Bolaget ska bedriva elteknisk konsultverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är HJR Projekt-El i Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

HJR Projekt-El i Västerås AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HJR Projekt-El i Västerås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-09 och HJR Projekt-El i Västerås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HJR Projekt-El i Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

HJR Projekt-El i Västerås AB har 556657-7432 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.