ProcessKey Aros AB

Västmanlands län

Information

556658-0584 är organisationsnummer för företaget ProcessKey Aros AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ProcessKey Aros AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som ProcessKey Aros AB finns i.

ProcessKey Aros AB har varit registrerat sedan 2004-03-19 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för ProcessKey Aros AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-17.

ProcessKey Aros AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ProcessKey Aros AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ProcessKey Aros AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3702080 eller genom brev på följande adress:
Svalgången 1, 724 81, Västerås

Bolagets verksamhet skall vara att konsultera och utbilda inom mjukvaruutveckling, produktutveckling, verksamhetsutveckling, projektledning och metallurgi. Författa facklitteratur och skönlitteratur. Utföra termografi samt digital bild och ljudbehandling. Bedriva handel med djurfoder samt tillverkning och handel med djurtillbehör. Bedriva uthyrning av stallplatser. Bedriva utbildning av hundägare samt utbildning och omsorg av hund. Bedriva handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om kreditmarknadsbolag även som idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ProcessKey Aros AB och det är