BBK Electronics Scandinavia AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och BBK Electronics Scandinavia AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och BBK Electronics Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för BBK Electronics Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

BBK Electronics Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-30. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som BBK Electronics Scandinavia AB ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export, service och marknadsföring främst av hemelektronik, såsom TV, video, digitalkameror och datorer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BBK Electronics Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är BBK Electronics Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med BBK Electronics Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-188718.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BBK Electronics Scandinavia AB är Pan, Min som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Zhao, Hongxing som är född 1962 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

BBK Electronics Scandinavia AB har 556658-6243 som sitt organisationsnummer.