Energi & Miljö System i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Energi & Miljö System i Västerås AB är ett bolag som finns i Västerås. I Energi & Miljö System i Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Maria Karin Camilla som är född 1972 och har titeln VD, Andersson, Maria Karin Camilla som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Dan Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bladin, Jenny Anna-Carin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Energi & Miljö System i Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Energi & Miljö System i Västerås AB på telefon 021-300990.

Bolaget skall genomföra projekt samt bedriva försäljning av produkter inom området bygg- , miljö samt energieffektivisering, inriktad främst mot fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Energi & Miljö System i Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Energi & Miljö System i Västerås AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Energi & Miljö System i Västerås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-25 och Energi & Miljö System i Västerås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Energi & Miljö System i Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Energi & Miljö System i Västerås AB har 556666-3505 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.