Alms Maskintjänster AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva mark- och anläggningsentreprenad, maskin- reparationer, byggverksamhet, fastighetsunderhåll och jordbruksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alms Maskintjänster AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Alms Maskintjänster AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2004-11-03 så skapades Alms Maskintjänster AB och bolaget är har F-skattsedel Alms Maskintjänster AB har haft det sedan 2005-01-20.

Alms Maskintjänster AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-24

556669-7875 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Alms Maskintjänster AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Alms Maskintjänster AB så går det att nå dem via telefon på 021-57104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Alm, Rolf Lars-Erik -Johansson, Kristina Therése M

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alms Maskintjänster AB är Alm, Rolf Lars-Erik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kristina Therése M som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .