Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB har haft sedan 2004-12-16. Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB har funnits sedan och 2004-12-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora g. 51, 722 12, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-147876.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB Privat, ej börsnoterat.

Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB har idag 556669-7982 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB

Bolaget skall bedriva restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

I Restaurang Crille Dimitri i Västerås AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Obeid, Riad som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, el Helou, Walid Sobhi som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .