Umbrella AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall såsom komplementär bedriva publika arrangemang för kultur och nöje via Umbrella Music Group KB.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Umbrella AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Umbrella AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2004-11-04 så skapades Umbrella AB och verksamheten är har F-skattsedel Umbrella AB har haft det sedan 2005-08-18.

Umbrella AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-18

556669-9723 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Umbrella AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Umbrella AB så går det att nå dem via telefon på 021-801810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Umbrella AB är Slättenhäll, Nils Eddy som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Björn Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils Arnold Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Christer Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.