Per Gehrke Byggledning AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva byggledning samt utbildning och konsultverksamhet inom miljöområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Gehrke Byggledning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Per Gehrke Byggledning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2004-11-12 så skapades Per Gehrke Byggledning AB och bolaget är har F-skattsedel Per Gehrke Byggledning AB har haft det sedan 2004-12-02.

Per Gehrke Byggledning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-12-02

556670-7989 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Per Gehrke Byggledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Per Gehrke Byggledning AB så går det att nå dem via telefon på 021-178681 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Gehrke Byggledning AB är Gehrke, Per Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson Gehrke, Marie Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .