Export Merchant Match Europe AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områderna management, affärsutveckling, IT och marknadsföring med fokus på export samt bedriva handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Export Merchant Match Europe AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Export Merchant Match Europe AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2004-11-16 så skapades Export Merchant Match Europe AB och verksamheten är har F-skattsedel Export Merchant Match Europe AB har haft det sedan 2004-11-25.

Export Merchant Match Europe AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-25

556670-8979 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Export Merchant Match Europe AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Export Merchant Match Europe AB så går det att nå dem via telefon på 070-5201850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Export Merchant Match Europe AB är Bäck, Lars Gunnar som är född 1940 och har titeln VD, Bäck, Lars Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Jan Sune Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aldborg, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.