Aros Ipro Konsulting AB

Västmanlands län

Information

Aros Ipro Konsulting AB är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Aros Ipro Konsulting AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aros Ipro Konsulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-10-27.

Aros Ipro Konsulting AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2004-11-17. Men sedan 2005-10-27 så har Aros Ipro Konsulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Högviltsv. 7, 722 42, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aros Ipro Konsulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5399100.

Västerås arbetar för att verksamheter som Aros Ipro Konsulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aros Ipro Konsulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultationer rörande produktionsteknik, förmedling av legotillverkning, försäljningsuppdrag med teknisk inriktning främst rörande industrimaskinbranschen. utveckling av webbteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aros Ipro Konsulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aros Ipro Konsulting AB och det är följande personer, Nordlund, Tord Harry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Ulla Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Revisor, Sjödén, Ann Ulrica som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Jonas Pettersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Exit US Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aros Ipro Konsulting AB är 556670-9480.