Acando Management Consulting AB

Västmanlands län

Information

Acando Management Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Acando Management Consulting AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Acando Management Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-27.

Acando Management Consulting AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2004-12-13. Men sedan 2005-01-27 så har Acando Management Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Acando Management Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6997000.

Västerås arbetar för att verksamheter som Acando Management Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Acando Management Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom managementområdet och IT, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Acando Management Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Acando Management Consulting AB och det är följande personer, Månsson, Carl-Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Christer som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brändström, Kjell Magnus som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Acando Management Consulting AB är 556672-2863.