FK Aros Flyg i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva flygfrakt, uthyrning av luftfartyg för idrottslig verksamhet, uthyrning för flygfrakt, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FK Aros Flyg i Västerås AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är FK Aros Flyg i Västerås AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2004-12-16 så skapades FK Aros Flyg i Västerås AB och verksamheten är har F-skattsedel FK Aros Flyg i Västerås AB har haft det sedan 2005-04-28.

FK Aros Flyg i Västerås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-28

556672-5155 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är FK Aros Flyg i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med FK Aros Flyg i Västerås AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom FK Aros Flyg i Västerås AB är Olsson, Bo Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ganse, Karl Fredrik Andreas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Anna Sofia som är född 1968 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .